Spalatul pe maini – inceputurile

Am tot analizat cum si de ce nu se spala lumea pe maini. Dar toate povestile trateaza subiectul la timpul trecut. Adica de ce nu te speli pe maini dupa… Dar mai este un aspect. De ce nu te-ai spala pe maini si inainte. Pentru ca ar fi niste mici probleme…

Intr-adevar, s-a batut saua ca sa priceapa vitele de ce e bine sa se spele pe copite dupa ce merg la baie, dar pana acum nu cred ca am auzit de vreo campanie de spalat pe maini ce pregateste mersul la baie. Si daca te gandesti are oarecare sens. Daca tu te-ai tinut de barile de la metrou sau ratb ca Tarzan de liane strangandu-le vajnic, probabil ca printre amprente au ramas destule vietuitoare ce nu fac parte din flora/fauna proprie. La deschiderea portalului si dand mana cu vechiul prieten, acesta este expus nemijlocit la populatiile straine de invadatori microscopici.

Daca e sa alegi(desi nu asta e ideea) cred ca mai bine iei contact cu apa inainte de eveniment. Mai tarziu poate fi prea tarziu…

2 thoughts on “Spalatul pe maini – inceputurile

 1. treaz

  un punct de vedere totalment corect

  Uite o intrebare: Te speli pe dinti inainte sau dupa ce folosesti ata dentara?

  Reply
 2. oana

  ieri am vazut la televizor o tanti care suferea de o boala provocata de un sistem imunitar foarte slabit (habar n-am ce boala, ca de obicei, nu am prins emisiunea de la inceput).

  ideea era ca organismul uman si sistemul imunitar sunt facute sa reziste cu destul succes la atacul diverselor bacterii, virusi, paraziti si alte minuni pe care noi incercam sa le indepartam prin orice mijloace. traiul intr-un mediu mult prea steril duce la sistem imunitar slabit care duce la boli (am inteles ca asta e noul trend).

  partea gretoasa a emisiunii e ca ea lua doze zilnice de nu stiu ce viermisori care coabiteaza bine mersi cu noi si chiar ne fac bine.

  din fericire in romania nu cred ca vom suferi vreodata de asa ceva! sunt mandra sa fiu romanca!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *