Cum dam ReTweet (RT) si comentam pe Twitter

Din noianul de informatii ce curg in timeline-ul de pe Twitter la unele le dam mai departe, adica retweet, iar la altii comentam. Diferenta dintre modalitati e ca la RT incluzi si mesajul original. Dar ce anume ne motiveaza la aceasta actiune. Pana la urma faptul ca dai ceva mai departe spune cate ceva si despre tine(intr-o oarecare masura). Sa vedem cateva motive…

Prietenii pe care ii cunoastem destul de apropiat si in offline. Avem tendinta sa le dam RT fie ca spun sau nu ceva interesant. E bine pentru bunul mers al relatiei. Ca sa nu fie ciudat, nu dai totusi la orice.

Oamenii influenti. Cei cu multi followeri si cunoscuti in online drept astfel de persoane. Le dai RT si de multe ori adaugi si un comantariu pentru ca ei sa vada nu doar ca dai mai departe ce au de zis/anuntat dar iti exprimi si o parere inteligenta. Poate poate te remarca, daca esti insistent in comentarii/RT-uri.

Sexul opus(de obicei) Le dai reply sau RT tot ca sa iti arati interesul si pentru ca aveti pasiuni comune. Interesele desigur transcend instinctele primare. Ceea ce vrei este sa stabilesti o conexiune la nivel inalt.

Chestii care iti plac/le simtatizezi/empatizezi cu ele. Aici nu e nimic ascuns. Pur si simplu informatii care iti plac le consideri suficient de interesante pentru a le disemina catre audienta ta.

Bagatorii de seama sunt acei followeri pe care nu ii bagi de obicei in seama. Pentru a fi observati comenteaza la aproape orice zici si uneori, unii reusesc sa spuna ceva interesant. Ce mai, merita un raspuns sau un RT.

Insolentii o categorie absurda dar inerenta. Injura aiurea si vehement, fiind in stare de absorbtie de noi followeri. Evident,cum omul e nesimtit, nu-i dai reply pentru ca l-ar paste celebritatea.

OMFG-istii – informatia prezentata este de-a dreptul mindblowing si merge dincolo de asteptari.

One thought on “Cum dam ReTweet (RT) si comentam pe Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *