Cum sa nu-ti faci intrarea pe Twitter

Twitter

Twitter

Aviz amatorilor, cocalarilor, ex-haifaivistilor s.a.m.d. Poate ca ati auzit de curand ca exista Facebook. De cateva luni a inceput marea migrare catre “noua” retea sociala, cu mic cu mare. Observand ca langa butonul de Facebook acum apare si un t sau o pasarica albastra, unii indivizi au intrat in alerta si au purces la investigarea noului domeniu. Deci cum sa-si faca respectivii intrarea mai bine pe Twitter?

Se incepe simplu. Se face contul. Signup, adresa de mail, lusername(neaparat smecher) inca doua-trei click-uri si contul e gata. Bineinteles ca pana una alta contul e inutili, nu de altceva, dar daca nu ai followeri, nu existi(pe Twitter, evident). Asa ca, cu mult avant, dupa un algoritm secret, noi adepti incep sa dea follow in prostie in speranta obtinerii unui follow back.

Acum nu doar acele minunate caractere au acest obicei de a da follow de-a valma. Exista tot felul de spammeri care fac asta, si chiar destul de multe conturi a unor firme serioase fac asta din pacate. Zic din pacate pentru ca in general nu intereseaza pe nimeni ofertele lor speciale, doar daca ar oferi din cand in cand cupoane, reduceri, happy hour etc.

Mi se pare una din cele mai proaste tactici sa te apuci sa dai follow la gramada sperand sa iti dea follow back. Ca principiu cand imi da cineva follow care un dezechilibru evident intre numerele de followers/following de obicei nu dau follow. Aceste gen de comportament mi se pare putin cam disperat. Este aiurea sa vezi ca urmareste 2-300 si are la urmaritori cel mult 5 si bineinteles niciun tweet, maxim 5.

One thought on “Cum sa nu-ti faci intrarea pe Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *