Spalatul pe maini ca metoda de convingere

Am mai povestit intr-un post anterior despre spalatul pe maini si cam care ar fi parerile in aceasta privinta. Faptul ca subiectul este relativ discutat nu este nici asta o noutate, cu toate ca mereu vor fi generatii care vor descoperi eterna problema a igienei personale. Genul acesta de discutie mi se pare ca intra in categorii cu parerile asupra epilatului la femei, respectiv la barbati.

Putina apa, putin sapun...

Putina apa, putin sapun...

Mai nou chestiunea spalatului pe maini, prezentata corect poate contribui la succesul personal

Cum stateam eu linistit ieri la o apa minerala,la o masa vecina un individ proaspat intors de la baie isi vindea personalitatea catre duduia din fata lui(de mentionat ca mai era inca un baietel la masa, deci exista concurenta) :

Eu totdeauna ma spal pe maini dupa ce ma duc la baie. Din ce am vazut, nimeni nu se spala pe maini, ci numai eu. Cred ca sunt singurul care s-a spalat din ce am vazut.

Deci individul ala cu aspect destul de libidinos incerca sa convinga domnisoara de buna lui crestere denigrandu-i pe altii, ceea ce este un obicei mai mult decat comun. Abia m-am abtinut sa nu-i strig: Ba, da’ INAINTE te-ai spalat? Ca poate ai dat noroc cu unu care a fost la baie si a iesit nespalat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *