Clubbing buddy – un fel de fuck buddy

Conceptul de fuck buddy e deja cunoscut si aplicat pe scara larga. Unii sunt si beneficiari ai acestei intelegeri mutuale, din pacate unii sunt si victime. Daca au noroc nu afla niciodata. Nu vreau sa tapez aceasta problema probabil pe larg discutata dar ma gandeam la ceva mai banal si anume clubbing buddy.

Clubbing buddies

Clubbing buddies

Pe scurt un clubbing buddy este cineva pe care il suni ca sa iesi in vreun club aiurea atunci cand prietenii tai apropiati nu sunt disponibili.

Sa presupunem ca esti genul care iese mai des prin cluburi. Din nou, trecem peste motivatia acestui gen de comportament. Problema e ca pentru iesiri dese, multi oameni nu sunt disponibili, mai ales in timpul saptamanii. Asa ca usor, usor, se reuseste construirea unui cerc de cunostinte ce pot fi apelate in caz de nevoie.

Problema e ca unii oameni nu isi dau seama de asta si trateaza aceasta relatie ca fiind ceva mai mult(exact ca la un fuck buddy – cineva incepe sa dezvolte un oarecare atasament). Dar avand in vedere ca persoana e doar o solutie de back-up, se intampla ca cel care nu are totdeauna prietenii disponibili pentru ieseala sa nu-l mai caute pe respectivul in momentul in care el si  prietenii lui de-o viata ies la plimbare. Si bineinteles ca intervine un sentiment de tradare. Respectivul chiar credea ca exista o prietenie intre ei inafara clubului.

Deci, care sunt semnele dupa care iti dai seama ca esti un astfel de personaj, sau chiar tu esti unul care are astfel de cunostinte?

  • esti trecut in agenda de telefon ceva gen Gogu Club A, Raul Fratelli etc.
  • nu iesi la bere cu respectivul, ci doar in club
  • discutiile sunt limitate inerent datorita zgomotului din locatiile frecventate
  • discutiile sunt oricum despre ce se vede 😉
  • nu esti sunat prea des la ore normale
  • daca esti sunat, de obicei pe la ora 1-2 noaptea in week-end pentru ca a ramas probabil singur
  • in timpul saptamanii probabilitatea de apel telefonic creste, scazand si ora(9-10) pentru programare
  • nu il iei cu prietenii tai, in excursii etc
  • nu raspunzi la telefon in functie de cum bate vantul.

Bineinteles ca este foarte posibila si versiunea feminina, sau chiar o asociere mixta, dar pentru asta e bine ca cei in discutie sa nu fie implicati emotional. Altfel, se stie cum se termina o astfel de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *