Ce (nu) este Blogoree

In aceasta seara am onorat invitatia de a-mi arata prezenta mai rara in ultimul timp la evenimentul de lansare Blogoree, organizat in principal de Bobby Voicu si suportat dupa cum mi-am dat seama de RomTelecom(traiasca dial-up de pe vremea cand eram in liceu:P )

Blogoree

Blogoree

S-a discutat oarecum destul de mult, s-au facut comparatii, s-a si trollat atat online cat si offline. Treaba e ca ca poate unii nu prea le e clar ce inseamna aceasta Blogoree si ce se asteapta. Eu o sa incerc sa zic cateva cuvinte din ce am inteles si retinut(la purtator, nu la caiet cu idei notate). Vreau sa vorbesc despre ce am retinut ca pana la urma stiinta la caiet nu foloseste prea mult intr-o discutie libera.

Deci. Blogoree e un forum si un blog. Acolo incepatorii afla(de fapt vor afla pentru ca articolele urmeaza sa populeze paginile) chestii de.. incepatori. Adica cum sa-ti iei domeniu, ce sa faci cu hostingul, care e smecheria cu wordpressul, cat conteaza pe langa blog  facebook si twitter + alte chestii sociale.

Desi nu este in concurenta a fost comparata cu BlogalInitiative . Pai, Blogoree te invata cum sa devii blogger si cum sa scrii primii pasi iar BlogalIntiative te ajuta sa participi in campanii daca nu esti A-lister si ai si tu acolo, niste vizitatori pe zi…

Alte aspecte observabile:

+ organizarea parea buna, take-away-urile randuite frumos la iesire, cateringul cum trebuie

– parca a tinut cam putin, dupa parasirea scenei de catre invitati paca lumea s-a cam grabit sa plece, relativ putina lume noua(eu care de luni bune nu prea am mai frecventat astfel de evenimente cunoasteam practic o buna parte din cei prezenti)

Acum sa asteptam workshop-urile promise, care am inteles ca vor arunca lumina asupra unor mistere blogosferice…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *