Inscriptionarea oglinzilor: degeaba?

Cu oarecare timp in urma a aparut si la noi moda inscriptionarii oglinzilor. Motivul e simplu: daca cineva iti fura oglinda si tu te duci a doua zi la Autovit si iti gasesti oglinda la vanzare probabil ca poti sa o revendici.

Deci, daca iti inscriptionezi oglinda (laser frate!) cu numarul de la masina, teoretic ar trebui sa fie in siguranta. Asa sa fie?

 

Bine, poate nu ofer prezumtia de nevinovatie cand de fapt exista o explicatie logica si legala la discordanta observabila:

 • poate omul a cumparat oglinda chiar de la proprietarul masinii deoarece acesta nu mai reusea sa-si plateasca ratele
 • oglinda provine de la o masina cu dauna totala, dar oglinda a scapat ca prin minune
 • si-a schimba resedinta din Bucuresti in Ilfov(tot din cauza crizei sic!)
 • pozele facute de mine sunt de la masini diferite
 • photoshop(?)

 

5 thoughts on “Inscriptionarea oglinzilor: degeaba?

 1. Daniel

  Sablarea e cea mai simpla metoda de a scapa de furturile de oglinzi. Va putem ajuta non stop, le cel mai bun pret cu aceasta operatiune. 40 Ron / set oriunde in Bucuresti. Cu stima, Daniel.

  Reply
 2. ion

  frate cred ca ipocrizia e in floare!cum o dai n e bine.daca le inscriptionezi,n e bine.daca da,iar n e bine.concret:am bmw,oglinzile au dispart de 4 ori neinscripptionate,niciodata inscriptionate.deci?faza cu nr care nu se potrivesc e clara:a cumparat om masina si i-a schimbat nr.oglinzile…n.pt ca sunt f scmpe.greu?nuu!doar ca romanu e vesni nemultumit!

  Reply
 3. eee

  Mi-au furat oglinzile si vreau sa le inscriptionez cu nr masinii. Nu cred ca e normal sa ai pe oglinzi alt nr decat al masinii tale, acest fapt ar trebui interzis s-au sanctionat. POLITIA NU STIE CA SE FURA OGLINZI????

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *