Piticu si grija lumii

In urma scandalului iscat de acest articol scris de Piticu (Cristi Dorombach) au aparut o multime de articole care mai de care mai aprinse. Bineinteles, apar si pareri conform carora nu ar da bine acum pentru o agentie/brand sa se asocieze cu el.

Prima reactie nu intarzie sa apara…

Postare Piticu de pe Facebook

Postare Piticu de pe Facebook

 

 

 

 

 

 

Ce face lumea? Pai incepe sa se bucure si sa rada de el, eventual sa mai ridice o piatra.

Intrebarea mea e urmatoarea: V-ati gandit ca poate va trolleaza si vrea sa urmareasca reactiile voastre? Care arunca cu rahat, care ii intoarce spatele, care se bucura, care il jigneste? Daca nu e asa inseamna ca l-am subestimat. Time will tell.

3 thoughts on “Piticu si grija lumii

 1. Piticu21

  O sa comentez doar aici, din respect pentru Corina.

  Da, sunt vinovat pentru faptul ca am lasat scandalul sa porneasca. Am pus postarea aia pe Facebook.

  Postarea aia de pe Facebook nu a fost o generalizare, nu a fost misogina, nu a fost nici macar lipsita de empatie (dar nu am scris vaai imi pare rau, o sa plang acum, pentru ca daca nu fac asta de ce sa joc teatru). Si nu a fost nici macar o postare generala. A fost o postare targetata, orientata catre o singura persoana. Presupunerile mele de acolo au fost adeverite.

  In urma postarii respective a venit una de la b365 care a zis ca a fost contactata de feministe, ca alea ma injura si ca sa o explic. Am explicat-o. b365 au manipulat si au zis uite cum justifica un blogger. Aici a fost prima data cand lumea a crezut ca am generalizat. Aia de la asociatie a venit dupa sa zica ca uite ce zice piticu, generalizeaza, desi eu nu faceam asta.

  Am comentat aseara articolul din b365, in care nu am generalizat. Doar m-am adresat direct fetelor, la plural dandu-le sfaturi. Azi dimineata toata lumea in continuare invartea generalizarea de aseara declarata de catre tipa de la asociatia de feministe.

  M-am ales cu vreo 40 de unfrienduri. Eu zic ca a fost bine.
  Din pacate m-am ales cu doua campanii anulate. Asta tot din cauza unor oameni limitati care nu stiu sa citeasca, nu vor sa citeasca si iau dezinteresat ce aud din gura lumii. Si bineinteles, fara sa le pese. Atat de mine cat si de alte victime.

  Dar e bine. Sa moara piticu!

  Pupic Corina.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *